Ügyvéd Házhoz honlap

Dr. Sipos Réka ügyvéd 2020-ban kereste fel cégünket egy honlapkészítést tartalmazó közös együttműködés céljából.

Ügyvéd Házhoz honlap - ReferenciákSzakszerű ügykezelés, gyors és hatékony ügyintézés ügyfélbarát módon, sok évnyi szakértelemmel – ezt sugározza Dr. Sipos Réka ügyvédnő Ügyvéd Házhoz (ugyvedhazhoz.hu) elnevezésű honlapja. Kifejezetten fontosnak tartjuk a szerződő felek megismerését, valamint a velük való kapcsolattartást. Dr. Sipos Réka ügyvéd 2020-ban kereste fel cégünket azzal, hogy honlapot szeretne, amely tevékenységét bemutatja az ügyfelei számára és elérhetőséget biztosít a kapcsolatfelvételhez.

Főbb feladataink közé tartozott a weboldal létrehozása és annak optimalizálása, valamint a szövegírás. Az Ügyvéd Házhoz honlap megtervezésekor a magabiztosságot és megbízhatóságot sugárzó kék színt, valamint annak a logóhoz igazodó, különböző árnyalatait választotta az ügyfél. A színeknél sokkal fontosabb volt, hogy egy olyan jól-optimalizált honlapot adjunk át, amelyet meglátogatva bárki nyugodt szívvel megbizonyosodhat arról, hogy Dr. Sipos Réka ügyvédnővel érdemes együtt dolgozni. Fontos volt láttatni, hogy az ügyvédnő több nyelven, többek között kínaiul is képes ügyeket intézni, illetve hogy jártas az ingatlan eladásához és vételéhez szükséges jogi területeken. Továbbá megismerheti azt a lehetőséget is, hogy milyen az, amikor egy ügyvéd házhoz megy!

Megbízás időpontja: 2020

Megbízás jellege: A weboldal megújítása

Ha az Ügyvéd Házhoz honlap sikeresen felkeltette az érdeklődését és szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is!