Hogyan hozzunk létre hatékony honlapot?

Tudja, hogyan hoz pénzt egy weboldal?

Tudja, hogyan váljon láthatóvá az interneten? Hatékony honlapot szeretne, de eddig sehogy sem sikerül? Tudni szeretné, hogyan kell jó weboldalt létrehozni? Látogatottságot, ismertséget szeretne? Vagy egyszerűen csak tudni akarja, mire kell figyelni, ha programozóval dolgoztat?

Hogyan hozzunk létre hatékony honlapot?Képzett online marketing tanácsadóink egynapos képzése során minden titokra fény derül. Az oktatás során érthető, gyakorlati információkat szerezhet a hatékony honlap létrehozásáról, kezeléséről, kezelhetőségéről, felhasználóbarát kialakításáról és a webergonómiáról is. Megtudhatja miért fontos a webergonómia, a szöveg és a grafika, hogyan lehet növelni és mérni a látogatottságot, mi a jelentősége a közösségi gomboknak, milyen titkai vannak az optimalizálásnak és a linképítésnek, mitől működik egy jó weboldal, mik lehetnek a reális céljaink, elvárásaink az oldallal a készítővel kapcsolatban és hogyan tehetjük hatékonyabbá a működést.

A képzés során részletesen végigvesszük, mit kell átgondolni mielőtt hatékony honlapot készítünk, készíttetünk; hol vannak a buktatók és hogyan lehet őket elkerülni. Sőt, azt is elmondjuk, mik azok a kötelező elvárások, amelyeket mindenképpen kérni kell a készítőtől és ezeknek milyen reális árai vannak a piacon.

Hatékony honlapot a PRove Kommunikációtól!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!